Onze Missie

Wij lossen cashflowproblemen van bedrijven op en helpen ze groeien

Onze strategie

We hebben een win-win platform gebouwd dat bedrijven verbindt met financiers en hen helpt geld te lenen op basis van hun verzonden facturen. Dit platform biedt financiers de mogelijkheid om te investeren in facturen en in korte tijd een eerlijk rendement te behalen. In een later stadium willen we een peer-to-peer-platform voor financiering van facturen opbouwen dat bestaat uit bedrijven, hun klanten en financiers. Ons einddoel is om het hele proces van supply chain-financiering veel efficiënter en sneller te maken met behulp van technologie.

Onze kracht

Onze kracht ligt in ons team. Hoewel blockchain technologie nog relatief nieuw is, heeft ons team al meerdere op blockchain gebaseerde oplossingen gebouwd. Ons team bestaat uit zeer gepassioneerde personen die klaar staan om de sector van de factuurfinanciering te vernieuwen.

Algemene informatie

Telefoon:

E-mail:

Openingstijden:

ma – vr 09:00 – 17:00 uur

Klantenservice

Telefoon:

E-mail:

Openingstijden:

ma – vr 09:00 – 17:00 uur

Adres

Finturi
Saturnusstraat 60, Unit 64
2516 AH Den Haag
Nederland
Kamer van Koophandel: 72284803

Licentie

Finturi heeft een ontheffing van de Autoriteit Financiële Markten (“AFM”).De ontheffing is beperkt tot het bemiddelen in leningovereenkomsten van ondernemingen op basis van door de geldnemer uitgebrachte facturen. Finturi is geregistreerd in het register van de AFM onder nummer 19000067.

Wilt je dat wij contact met je opnemen? Vul dan onderstaand formulier in