Coronavirus-communicatie

Beste klanten, partners en leveranciers,

Naar aanleiding van de maatregelen die de Nederlandse regering heeft getroffen om de verspreiding van het Corona virus af te remmen wil ik jullie graag informeren hoe wij daar binnen Finturi mee omgaan. Ook in deze onzekere tijden kunnen jullie rekenen op de dienstverlening van Finturi voor het financieren van uitstaande facturen.

Ook wij zullen een maximale bijdrage leveren om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Maar dit niet alleen! Gezien de negatieve invloed die deze situatie heeft op de economie in het algemeen en op MKB-ers in het bijzonder is het verstrekken van werkkapitaal belangrijker geworden dan ooit tevoren. Wij zien het als een maatschappelijke verantwoordelijkheid om ons steentje hieraan bij te dragen.

Ons hele team werkt de komende tijd vanuit huis. Omdat we al gewend waren om met een remote ontwikkelteam te werken hebben we de tools al in huis. Het was voor ons relatief makkelijk om over te schakelen. Feitelijk verandert er niet zo veel.

Zoals beloofd is ons platform in april algemeen beschikbaar. Het enige verschil is dat, gezien de huidige omstandigheden, dat we voorrang geven aan klanten die binnenkomen via een financieel adviseur of accountant. Ons team blijft hard doorwerken om alles mogelijk te maken.

Wij zijn en blijven beschikbaar via info@finturi.com maar jullie kunnen ook rechtstreeks contact opnemen met onze medewerkers via e-mail of hun mobiele nummer. Onze externe vergaderingen en ontmoetingen zullen we via MS-Teams organiseren. We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

De hierboven gemelde maatregelen gelden tot 6 april. Aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet en sterkte in deze onzekere tijd,
Johannes Brouwer,
CEO, Finturi